Spar Dagligvarer

Spar Dagligvarer

SPAR er verdens største supermarkedkjede med mer enn 14 000 butikker i 33 land fordelt på fire kontinenter. Kjeden ble opprinnelig stiftet i Nederland i 1932 og derfrakommer også navnet SPAR som står for Sammenwerken, Profitieren, Allen, Regelmatig som kan oversettes til "Samarbeid er alltid lønnsomt for alle". SPAR betyr grantre på nederlandsk og derfor finner du en stilisert gran i vår logo.

SPAR - butikken der du bor

 Eurospar_Lagnes_1.jpg

 

SPAR-kjeden er NorgesGruppens profilkjede for mellomstore supermarkeder. Kjeden består av 272 (pr. 01. januar 2013) lokale supermarkeder spredt over hele Norge. 
 

SPAR tilbyr et godt utvalg av ferskvarer, brød og bakervarer, frukt og grønt, samt varer fra lokale leverandører. I SPAR tilbyr vi alltid et godt utvalg nystekte brød- og bakervarer! Derfor finner du slagordet "- alltid nystekt" i våre brødavdelinger. 

EUROSPAR – ditt førstevalg
De største butikkene i SPAR-kjeden i Norge heter EUROSPAR og består av 36 supermarkeder på landsbasis. I EUROSPAR satser vi sterkt på å gi kundene et godt utvalg i ferskvarer, ferdigmat og et bredt og dypt varesortiment. I tillegg tilpasser den enkelte butikk varer fra lokale leverandører. 

SPAR - god personlig service

I SPAR legger vi vekt på å gi kunden god personlig service og kunden skal oppleve våre butikker som mer enn et sted å handle. I SPAR skal kundene få tilgang på matkunnskap og få utført nyttige tjenester tilpasset lokale behov. Våre kunder skal kjenne oss for at vi legger vekt på å tilpasse butikkene til det lokale markedet.